De culinaire agenda
Een plek voor met een gastronomisch hart om elkaar te ontmoeten. Dat is het Proeflokaal. Meestal is dat privé. Maar af en toe zetten we de deur open. Het afgelopen jaar passeerden Asian Bistro, Chinese New Year Dinner, Salon de Pâtisserie, Smokey BBQ en Mosselen op de Dijk. Nu komen er nieuwe events op de kalender met vrije inloop: Happy Hour, RelaX-mis, Piep Gourmand en we blijven op zoek naar inspiratie en nieuwe ingangen om elkaar te zien.
Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg onze socials.


meat me in japan | 12 & 13 juli 2025
Ze is terug! Chef Jenai (van Piep Gourmand) komt na haar culinaire tour door Japan koken bij het Proeflokaal. Denk: Japanse vibes, vlees en groenten op hun best en smaken die je nergens anders proeft.


MOSSELEN OP DE DIJK | 30 & 31 augustus 2025
De komende weken zoeken Gommaar en Vincent (Propola) uit wat de lekkerste mosselen zijn voor een heerlijke avond op de Brede Hilledijk. Net als vorig jaar: mooi weer, lekker aanschuiven en heerlijk eten.