De culinaire agenda

Een plek voor met een gastronomisch hart om elkaar te ontmoeten. Dat is het Proeflokaal. Meestal is dat privé. Maar af en toe zetten we de deur open. Het afgelopen jaar passeerden Asian Bistro, Chinese New Year Dinner, Salon de Pâtisserie, Smokey BBQ en Mosselen op de Dijk. Nu komen er nieuwe events op de kalender met vrije inloop: Happy Hour, RelaX-mis, Piep Gourmand en we blijven op zoek naar inspiratie en nieuwe ingangen om elkaar te zien.

 

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg onze socials.

Culinaire agenda

Binnenkort te proeven en beleven bij Proeflokaal Katendrecht. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg onze socials.

LUNCH & learn: werken met AI | 13 & 14 april 2024

Geniet van een heerlijke lunch met een diepgaande verkenning van Generative AI door expert Alex van Rijs. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en leer hoe je werkzaamheden minstens 30% efficiënter kunt uitvoeren door slim gebruik te maken van AI-tools zoals ChatGPT. 

KFC: Kaap Fried Chicken | 25 & 26 mei 2024

Geniet van een weekend vol comfort food met een KFC-transformatie in het Proeflokaal, inclusief fried chicken, chicken wings en popcorntenders, mét side dishes en homemade sauzen. Reserveer om zeker te zijn van een plekje, of schuif spontaan aan op een barkruk.

Back to the roots | een zonnig weekend eind juni

Met zonnige Zuidfranse sferen op het terras gaat Gommaar terug naar waar het op culinair vlak voor hem allemaal begon.