Mosselen op de dijk

De komende dagen vissen Gommaar en Vincent uit wat de lekkerste mosselen zijn. Op zaterdag 19 augustus vieren we ‘welkom thuis’ met een mosselfeest. Mooi weer, lange tafels, lekker aanschuiven, verse frites@katendrecht en huisgemaakte sauzen met brood van de Bakkers werkplaats. Uiteraard zorgt Vincent van Propola ook voor heerlijke biertjes. Reserveer snel je plekje!

Schuif lekker aan, ontmoet elkaar en geniet van de ongedwongen, gezellige sfeer. Wil je zeker zijn van een plekje? Van te voren reserveren is dan wel slim. We zijn er vanaf 18 uur

zaterdag 19 augustus 2023             18 – 22 uur  

Helaas zijn we helemaal volgeboekt, wel hebben we nog plekken voor passanten, wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

reserveren

Impressie van eerdere events

Met veel genoegen organiseerden wij eerder onder andere diverse Asian Bistro Bar’s en een Salon de la Pâtisserie. Hiernaast een kleine impressie van de gezelligheid. Maar kom het liever zelf meemaken!

In het altijd levendige Katendrecht

Als er een Rotterdamse buurt is die bruist is het Katendrecht wel. Het schiereiland ligt midden in de stad en heeft de sfeer van een dorp met fijne woningen, het gezellige Deliplein, talloze bars, restaurantjes en hotels – waaronder ss Rotterdam en Hotel New York. Een karakteristiek en uniek district in Rotterdam, met genoeg te beleven voor iedereen.