Huur een werkplek

Het Werklokaal heeft de intimiteit van een huiskamer en de functionaliteiten van een professioneel kantoor. Alles draait om ontspannen werken in een inspirerende omgeving.

In het Werklokaal zijn bureaus instapklaar te huur voor korte of langere tijd. Voor een vast bedrag per maand ben je 24/7 zeker van een eigen werkplek. Een aparte vergaderruimte staat tot de beschikking, evenals de uitgebreide keuken.

Aarzel niet om ons te contacten als je geïnteresseerd bent in een werkplek buitenshuis en in de buurt. Voor de maanden oktober, november en december zijn er sowieso twee plekken beschikbaar.

Huur een werkplek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas blandit leo vel egestas viverra. In porttitor euismod velit nec euismod. Nunc elementum erat sem, ut sollicitudin nibh volutpat id. Nunc tempor dui eu posuere tempor.

Curabitur ut mi at nibh elementum volutpat. Nunc tempor mattis nunc a dignissim. In hac habitasse platea dictumst. Duis non dignissim sem, id facilisis augue. Phasellus eu lectus in ex sagittis porttitor ac vitae nulla.

In het altijd levendige Katendrecht

Als er een Rotterdamse buurt is die bruist is het Katendrecht wel. Het schiereiland ligt midden in de stad en heeft de sfeer van een dorp met fijne woningen, het gezellige Deliplein, talloze bars, restaurantjes en hotels – waaronder ss Rotterdam en Hotel New York. Een karakteristiek en uniek district in Rotterdam, met genoeg te beleven voor iedereen.