RelaX-mis | afhaal op 24.12.2023 | 15 - 17 uur
apéritief
Kaviaar (10 gram) met crème fraîche en Bonilla a la vista chips (blik van 275 gram)
€ 49,50
Hoofdgerecht
Beef Wellington met jus de veau-beurre noisette, gekonfijte aardappeltjes met tijm en rozemarijn en rode kool met appeltjes (prijs is voor 2 personen)
€ 50,00
Dessert
Brownie met Amarena-kersen en
pistachenootjes (per stuk), zelf serveren met een bolletje ijs
€ 4,00
Vul je zelfgemaakte diner aan met RelaX-mis traditionele sauzen of soepen
huisgemaakte sauzen
Jus de veau met beurre noisette (250 ml)
Serveer bij ossenhaas, kalf, hert of eend
€ 9,50
Champagne beurre blanc (250 ml)
Serveer bij vis, gevogelte of schelpdieren/coquille
€ 9,50
Langoustinejus (250 ml)
Serveer bij vis, schaal en schelpdieren
€ 9,50
Truffel morillesaus (250 ml)
Serveer bij kalf, ossenhaas, zwezerik, parelhoen of fazant
€ 9,50
Ambachtelijke soepen
Truffelvelouté met morille (500 ml)
€ 14,50
Bisque van langoustine (500 ml)
€ 14,50
Bestellen kan tot uiterlijk maandag 18 december 2023. Afhalen is op zondag 24 december tussen 15 en 17 uur.
Na het plaatsen van een bestelling nemen we contact met je op. Heb je vragen? Wil je een grote bestelling plaatsen, iets meer op maat of wijnadvies?
Neem dan contact op met Gommaar via 0646040562, per mail of klik op het WhatsApp icoon rechtsonder.