RelaX-mis

RelaX-mis | afhaal op 24.12.2023 | 15 - 17 uur

Krijg je met kerst mensen over de vloer maar zie je op tegen de voorbereiding? Laat ons een handje helpen. Wij bereiden het hoofdgerecht zo voor dat je alleen nog maar de oven hoeft aan te zetten.
 
Verras je gasten met Beef Wellington met jus de veau-beurre noisette, rode kool met appeltjes en kaneel en gekonfijte aardappeltjes met tijm en rozemarijn. Vul het eventueel aan met een romige truffelsoep vooraf of huisgemaakte brownie met Amarena-kersen en pistachenootjes als dessert. En doe je voordeel met een van de prachtige sauzen waar je zelf een stukje vlees of vis bij bakt. Bijpassende wijnen? Kan ook.

apéritief

Kaviaar (10 gram) met crème fraîche en Bonilla a la vista chips (blik van 275 gram)

€ 49,50

Hoofdgerecht

Beef Wellington met jus de veau-beurre noisette, gekonfijte aardappeltjes met tijm en rozemarijn en rode kool met appeltjes (prijs is voor 2 personen)

€ 50,00

Dessert

Brownie met Amarena-kersen en
pistachenootjes (per stuk), zelf serveren met een bolletje ijs

€ 4,00

Vul je zelfgemaakte diner aan met RelaX-mis traditionele sauzen of soepen

huisgemaakte sauzen

Jus de veau met beurre noisette (250 ml)

Serveer bij ossenhaas, kalf, hert of eend

€ 9,50

Champagne beurre blanc (250 ml) 

Serveer bij vis, gevogelte of schelpdieren/coquille

€ 9,50

Langoustinejus (250 ml)

Serveer bij vis, schaal en schelpdieren

€ 9,50

Truffel morillesaus (250 ml)

Serveer bij kalf, ossenhaas, zwezerik, parelhoen of fazant

€ 9,50

Ambachtelijke soepen

Truffelvelouté met morille (500 ml)

€ 14,50

Bisque van langoustine (500 ml)

€ 14,50

Bestellen kan tot uiterlijk maandag 18 december 2023. Afhalen is op zondag 24 december tussen 15 en 17 uur.

Na het plaatsen van een bestelling nemen we contact met je op. Heb je vragen? Wil je een grote bestelling plaatsen, iets meer op maat of wijnadvies?

Neem dan contact op met Gommaar via 0646040562, per mail of klik op het WhatsApp icoon rechtsonder.

Bestellen