LUNCH & learn: werken met AI | 13 & 14 April

Een heerlijke lunch met tussen de drie gangen door een fascinerende verkenning in de wereld van Generative AI. Expert Alex van Rijs leert wat het is, toont de grenzeloze mogelijkheden en hoe je deze nieuwe ontwikkeling in kan zetten om je werkzaamheden minimaal 30% efficiënter uit te voeren. Samen ontdekken we dat je met slimme instructies AI-tools zoals ChatGPT effectief kan sturen om je dagelijkse taken te vereenvoudigen en te versnellen.

Als tegenstelling is de lunch gebaseerd op gerechten met extra lange bereidingstijd. Met bijpassende wijnen voor de gezelligheid. Ben je erbij op zaterdag 13 of zondag 14 april a.s.?

zaterdag 13 april 2024                13 uur

zondag 14 april 2024                  13 uur

Reserveer snel want er zijn maar 24 plekken per lunch voor €75 per persoon inclusief tafelwater en koffie of thee.

reserveren

Introductie Alex van Rijs

Een toegewijde Senior Engineering Leader die expert is op het gebied van cloudtechnologieën, gegevensbeveiliging en het begeleiden van engineeringteams op hoog niveau. De focus van Alex van Rijs ligt op het stimuleren van technologische innovatie en teamsucces waarbij hij voortdurend de grenzen verlegt van de te bereiken goals.

Naar de toekomst kijkend is hij bijzonder enthousiast over de mogelijkheden van Generatieve AI, Large Language Models en het evoluerende landschap van cloudtechnologieën. Terwijl zijn dagelijks werk bestaat uit het leiden van teams door transformatieve projecten en innovatieve uitdagingen, blijft zijn doel: om voorop te blijven lopen in technologische vooruitgang.

In het altijd levendige Katendrecht

Als er een Rotterdamse buurt is die bruist is het Katendrecht wel. Het schiereiland ligt midden in de stad en heeft de sfeer van een dorp met fijne woningen, het gezellige Deliplein, talloze bars, restaurantjes en hotels – waaronder ss Rotterdam en Hotel New York. Een karakteristiek en uniek district in Rotterdam, met genoeg te beleven voor iedereen.