happy hour proeflokaal Katendrecht

Happy Hour | zondag 17.12.2023 | 15 - 19 uur

Op initiatief van onze Esther organiseren we een spontane borrel voor gezellige vrouwen zoals ze dat vaker doet. Nu laat ze meteen zien waar ze werkt. Gewoon ongedwongen bijkletsen onder het genot van een drankje. Een boompje opzetten over het leven, werk, genieten van goede wijn, dito gezelschap en de ontspannen sfeer. Bij elk glas dat je bestelt, krijg je een borrelhapje cadeau. En er is ook crudité ;-)!

17 december 2023              15 – 19 uur

Reserveren is niet noodzakelijk, wel leuk

reserveren

Impressie van vorige edities

Het afgelopen jaar passeerden Asian Bistro, Chinese New Year Dinner, Salon de la Pâtisserie, Smokey BBQ en Mosselen op de Dijk. Nu staan er nieuwe events op de culinaire agenda van het Proeflokaal met vrije inloop: Happy Hour, RelaX-mis en Piep Gourmand.

In het altijd levendige Katendrecht

Als er een Rotterdamse buurt is die bruist is het Katendrecht wel. Het schiereiland ligt midden in de stad en heeft de sfeer van een dorp met fijne woningen, het gezellige Deliplein, talloze bars, restaurantjes en hotels – waaronder ss Rotterdam en Hotel New York. Een karakteristiek en uniek district in Rotterdam, met genoeg te beleven voor iedereen.