SMOKEY BBQ

Het Proeflokaal ‘goes smokey’! Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei a.s. gaan we – zon of geen zon – lekker barbecuen. Smashed burgers, pulled pork, buffalo wings, pulled chicken en spare ribs serveren we met huisgemaakte sauzen, frisse cowlsla en loaded fries. Heb je al trek? Het wordt nog beter. Want BBQ-boss Vincent Beenhakker (Propola) gaat met veel plezier terug naar zijn oude ‘steel’ van chefkok. En zo wordt deze Brede Hilledijk collab een feestje met prachtig vlees, verrukkelijke side dishes én een heerlijke drankkaart. Vincent duikt in de bieren en Gommaar selecteert witte en rode wijnen van vulkanische bodem. Aromatisch, dik, vol en krachtig.

Schuif lekker aan, ontmoet elkaar en geniet van de ongedwongen, gezellige sfeer. Wil je zeker zijn van een plekje? Van te voren reserveren is dan wel slim. We zijn er vanaf 16 uur.

vrijdag 26 mei 2023                 16 – 22 uur

zaterdag 27 mei 2023              UITVERKOCHT

Reserveren is helaas niet meer mogelijk

reserveren

Impressie van eerdere events

Met veel genoegen organiseerden wij eerder onder andere diverse Asian Bistro Bar’s en een Salon de la Pâtisserie. Hiernaast een kleine impressie van de gezelligheid. Maar kom het liever zelf meemaken!

In het altijd levendige Katendrecht

Als er een Rotterdamse buurt is die bruist is het Katendrecht wel. Het schiereiland ligt midden in de stad en heeft de sfeer van een dorp met fijne woningen, het gezellige Deliplein, talloze bars, restaurantjes en hotels – waaronder ss Rotterdam en Hotel New York. Een karakteristiek en uniek district in Rotterdam, met genoeg te beleven voor iedereen.